Voorbije evenementen

Filter op jaar

Filter items
Evenement
evenement: 
26 maart 2009

The European Business Summit is the number one meeting place between high-level decision-makers and business people in Europe. This year the 7h edition of the EBS will take place on 26 and 27 March 2009 in Brussels.

Evenement
evenement: 
6 mei 2009

De eerste Europese week, die plaats vindt van 6 tot 14 mei 2009, is een campagne om het ondernemerschap in heel Europa te bevorderen en om ondernemers bekend te maken met de Europese, landelijke en regionale steun waar zij aanspraak op kunnen maken. KMO's vinden er een hele waaier aan informatie, advies, steun en ideeën om hen te helpen hun activiteiten te ontwikkelen.

Evenement
evenement: 
26 mei 2009

The conference - organised in cooperation with the Czech Presidency of the EU - will celebrate the multiple ways through which European research contributes to global sustainable development: improved understanding of the environment, technological solutions, changing mindsets and behaviours, bearing in mind that it is also at the roots of unsustainable trends.

Evenement
evenement: 
8 mei 2009

Deze editie zal niet enkel de lancering van Frank De Winne in het daglicht stellen, maar ook het "Jaar van de Sterrenkunde 2009". De Vlaamse luchtvaartindustrie is eveneens vertegenwoordigd.

Evenement
evenement: 
22 januari 2009

Het VLIR-Equal project werd gefinancierd door het Europees Sociaal Fonds met steun van het departement EWI en het departement Onderwijs.

Evenement
evenement: 
29 april 2009

Dit event richt zich specifiek naar organisaties actief binnen wetenschapscommunicatie en wetenschapspopularisering in Vlaanderen. De centrale gast en gastheer is de International Polar Foundation (IPF).

Evenement
evenement: 
24 april 2009

Tijdens deze informatiesessie geven experten (intellectueel eigendom, business angels, starters-advies, coaching, marketing) u gratis advies. Of u nu een nieuw project heeft, een nieuw bedrijf opstart of in uw bestaand bedrijf wenst te innoveren, zij geven u een antwoord op uw vragen.

Evenement
evenement: 
7 mei 2009

Droomt u van een eigen zaak? Maak al uw afspraken op 1 dag! Tijdens de Vlaamse Startersdag komt u alles te weten voor een vlotte start van uw zaak.

Evenement
evenement: 
11 mei 2009

In mei 2008 stelde de Europese Commissie een mededeling voor, met als titel "Beter loopbanen en meer mobiliteit: een Europees partnerschap voor onderzoekers". De Commissie wil een 'partnerschap voor onderzoekers' afsluiten met de Raad en de Europese lidstaten. Het doel hiervan is de loopbaan voor onderzoekers verbeteren en onderzoekers meer mobiel maken. De lidstaten zullen een nationaal actieplan aannemen m.b.t. vier prioritaire actielijnen:

Evenement
evenement: 
12 mei 2009

Het IBBT zet een nieuw netwerking event op poten: iMinds. In een interactief programma wisselen inspirerende sprekers als Samuel Widmann (Google), Bruno Lanvin (INSEAD), Amy Shuen (auteur van "Web 2.0: A Strategy Guide"), Ken Ducatel (Lisbon Strategy - i2010), Ben Cerveny (Stamen design) en Alain De Taeye (TomTom) af met thematische tracks rond onderzoek, incubatie & ondernemerschap en ICT beleid.

X
Blijf op de hoogte van al ons nieuws en onze activiteiten en schrijf u in op onze nieuwsbrief.
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een echte bezoeker bent en om spam tegen te gaan.