Abonneren op RSS - 2009

2009

Filter items
Cover Beleidsnota Economie

Beleidsnota Economie 2009-2014

Cover Beleidsnota Wetenschappelijk Onderzoek en Innovatie 2009-2014

Beleidsnota Wetenschappelijk Onderzoek en Innovatie 2009-2014

Cover Beleidsnota Economisch Overheidsinstrumentarium 2009-2014

Beleidsnota Economisch Overheidsinstrumentarium 2009-2014

Nieuws
Gepubliceerd op
21 december 2009

Onder impuls van Vlaams minister-president Kris Peeters ondertekende de federatie van de financiële sector, Febelfin, vandaag een overeenkomst met de ondernemersorganisaties Voka en Unizo voor een nieuwe gedragscode. In de verklaring zijn engagementen opgenomen voor een betere kredietverstrekking, meer transparantie, bemiddeling en informatiedoorstroming over overheidsinstrumenten. De gedragscode is een resultaat van de rondetafelconferentie die Kris Peeters in de loop van het najaar organiseerde met alle betrokken partijen bij de financiering van ondernemingen.

Nieuws
Gepubliceerd op
15 december 2009

Sinds vandaag staat de volledig vernieuwde website van het departement EWI online. Via www.ewi-vlaanderen.be vind je een uitgebreide mix aan informatie over het departement en haar medewerkers, de taken en het beleid, samen met een overzicht van alle publicaties. Wil je graag op de hoogte blijven van het nieuws en alle evenementen van het departement EWI, schrijf je dan zeker in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan elke twee maand een update over alle EWI-activiteiten.

Nieuws
Gepubliceerd op
11 december 2009

Op voorstel van minister Ingrid Lieten, Vlaams minister van Innovatie, Overheidsinvesteringen, Media en Armoedebestrijding, keurde de Vlaamse Regering op vrijdag 11 december 2009 de resultaten goed van de evaluaties van de projecten wetenschapspopularisering 2009.

Nieuws
Gepubliceerd op
1 december 2009

Vanaf 1 december 2009 wordt Pierre Verdoodt aangesteld als de nieuwe waarnemend Secretaris-generaal van het departement Economie, Wetenschap en Innovatie (EWI). Hij vervangt Veerle Lories, die op 30 oktober voorzitter werd van het directiecomité van het Instituut voor Innovatie door Wetenschap en Technologie (IWT).

Evenement
evenement: 
2 december 2009

De Ondernemersavond van het Steunpunt Ondernemen en Internationaal Ondernemen, met als Thema "Groeizaam Vlaanderen", zal dit jaar doorgaan op woensdag 2 december 2009 om 18.30 u op de Vlerick Leuven Gent Management School Campus te Gent.

Evenement
evenement: 
6 november 2009

U kent misschien de Marie Curie Acties, waarmee de Europese Commissie de mobiliteit en training van onderzoekers financieel ondersteunt?

Evenement
evenement: 
29 oktober 2009

Op donderdag 29 oktober 2009 organiseert het departement EWI in het kader van het actieplan Wetenschapscommunicatie een netwerkmoment voor organisaties die actief zijn binnen de wetenschapspopularisering en wetenschapscommunicatie in Vlaanderen.

Pagina's

X
Blijf op de hoogte van al ons nieuws en onze activiteiten en schrijf u in op onze nieuwsbrief.
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een echte bezoeker bent en om spam tegen te gaan.