Naar wie gaan de Factory of The Future awards 2018?

Gepubliceerd op 17 januari 2018

Made Different

Sinds 2015 reikt Made Different jaarlijks ‘Factories of the Future’-awards uit aan een aantal transformerende bedrijven.

Op dinsdag 6 februari is het weer zo ver: dan zullen we weten hoeveel nieuwe doorbraak-maakbedrijven het rijtje met de huidige 16 Fabrieken van de Toekomst zullen vervoegen.

16 Factories of the Future

Nieuw Industrieel Beleid

Made Different ontstond in het kader van het nieuw industrieel beleid (NIB), een overkoepelende visie op de toekomst van de industrie in Vlaanderen.

De bedoeling van NIB is om de industrie in Vlaanderen te ‘transformeren’ naar een moderne industrie die groener, socialer, creatiever en innovatiever is. Een van de pijlers daartoe zijn de nieuwe fabrieken voor de toekomst, de ‘Factories of the Future’.

Vraag en antwoord

De schriftelijke vraag en antwoord onderaan deze pagina gaat verder in op het Nieuw Industreel Beleid - Made Different Programma.

> Programma en inschrijfformulier voor het event vind je hier

De cijfers achter het Factory of the Future-verhaal. Overtuig uzelf! https://t.co/EAGVQp7qHn pic.twitter.com/Mziw6Mma9Y

— Agorianl (@Agorianl) 17 januari 2018

Dit kan je ook interesseren

19 april 2024

EU-nieuws deze week | 15 - 19 april 2024

Onder de titel ‘EU-nieuws’ verzamelt het departement EWI voor u relevante items over economie, wetenschap en innovatie uit de EU-nieuwsstroom van de afgelopen week.
18 april 2024

Commissie voor Economie, Werk, Sociale Economie, Wetenschap en Innovatie (18 april 2024)

O.a. gedachtewisseling over de externe evaluatie van de kmo-portefeuille, vraag om uitleg over ondersteuning bij de overname van busbouwer Van Hool en een eventuele verlenging en uitbreiding van de ontwrichte zones in de Kempen en de toekomst van het Vlaamse clusterbeleid.
12 april 2024

EU-nieuws deze week | 01-12 april 2024

Onder de titel ‘EU-nieuws’ verzamelt het departement EWI voor u relevante items over economie, wetenschap en innovatie uit de EU-nieuwsstroom van de afgelopen week.

Blijf wekelijks op de hoogte

Wij brengen u wekelijks de laatste weetjes, publicaties en cijfers over economie, wetenschap en innovatie in Vlaanderen in uw mailbox.

Nieuwsgierig naar onze voorbije nieuwsbrieven? Bekijk hier ons archief.