Publicaties

Filter items
 • Vlaanderen in het Europese Vijfde Kaderprogramma voor Onderzoek (1998-2002)

  De publicatie bevat de analyse en presenteert de cijfers van de Vlaamse deelname aan het Europese Kaderprogramma voor Onderzoek en Technologische Ontwikkeling in de periode 1998-2002.
 • Science, Technology and Innovation: information guide 2005

  The guide provides a complete survey of the budgets which the government of Flanders is providing in 2005 for science, technology and innovation.
 • Vlaams Indicatorenboek wetenschap, technologie en innovatie 2005

  Het rapport bevat een coherent overzicht van de bestedingen voor en de resultaten van technologisch en wetenschappelijk onderzoek op basis van verschillende indicatoren (kredieten, menselijk potentieel, impact, O&O-bestedingen, octrooien, ...). De bundeling en analyse van de inspanningen en de resultaten die de laatste jaren door het geheel van het Vlaamse wetenschaps-, technologie- en innovatiebeleid werden gerealiseerd, maakt het mogelijk om een internationaal vergelijkbaar overzicht te geven van de situatie in Vlaanderen.
 • Euroscene 2003: Euroscene project report for Flanders

  Het rapport is het resultaat van de deelname aan een Europees project binnen 'Wetenschap en Samenleving' en ter voorbereiding van een ERA-net rond 'science education'. Het bevat cijfermateriaal en analyses van de wetenschappelijke onderwijsinrichtingen in Vlaanderen en een beleidsoverzicht van de popularisering van wetenschap, techniek en technologische innovatie (periode 1999-2003).
 • Speurgids Wetenschap, Technologie en Innovatie 2005

  De gids bevat het volledige overzicht van de kredieten die de Vlaamse overheid in 2005 vrijmaakt voor wetenschap, technologie en innovatie, van de wetenschappelijke activiteiten waarvoor deze middelen worden aangewend en van de instanties die de middelen verdelen. De gids geeft ook inzicht in de evolutie van de beleidskredieten en beleidsaccenten door de jaren heen.
X
Blijf op de hoogte van al ons nieuws en onze activiteiten en schrijf u in op onze nieuwsbrief.
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een echte bezoeker bent en om spam tegen te gaan.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al ons nieuws en onze activiteiten en schrijf u in op onze nieuwsbrief.
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een echte bezoeker bent en om spam tegen te gaan.