and&-festival

Filter items
Evenement
woensdag 21 april 2021 - 09:00 tot zondag 25 april 2021 - 20:00

We bevinden ons zonder meer op een scharniermoment. We ervaren vandaag een diepgaande maatschappelijke transformatie. Is 2021 het echte begin van de 21ste eeuw?

Het is een terechte vraag.

and&, een uniek innovatiefestival uit Leuven, gaat van 21 tot 25 april op zoek naar antwoorden en ideeën via een nieuw, hybride platform. Het creëert een interactief podium voor interdisciplinaire innovatie die onze samenleving naar een betere wereld stuwt.

Wat kan je verwachten? Een toonaangevende en inspirerende Conferentie, vormgegeven aan de hand van 21 vragen, die veelgeprezen en vooruitstrevende topsprekers van over de hele wereld samenbrengt. 

Een Entrepreneurial Summit die focust op purpose-driven ondernemerschap met een positieve impact op het welzijn van onze planeet. Een boeiend Music & Arts programma dat cultuur en kennis biedt in tijden waar we dit het hardste missen.

Co-creatieve, artistieke projecten zoals Play om de volgende generatie, onze kinderen, onder te dompelen in hun eigen creativiteit en nieuwe technologieën.

En last but not least: verfrissende en entertainende Leuven iCapital showcases die tonen waarom Leuven de innovatiehoofdstad van Europa is.

Alle info over tickets en promocode onder deze video

 

Online event

Met een PRO ticket (29€)  heb je toegang tot het ganse online programma (exclusief Entrepreneurial Summit)  én kan je gedurende 3 maanden de talks herbekijken.

Met een PRO PLUS ticket (39€) , you can have it all! Inclusief de +20 talks & discussions van de Entrepreneurial Summit (Bringing Business & Climate Change Together).

Boek nu je ticket en krijg 5€ korting op je ticket met kortingscode EWILOVESAND

Beide tickettypes geven je ook toegang tot de openingsavond op 20 april, om 20 uur, waar de hoofdvraag van and& wordt besproken. Innovate for the better; What is better? Met o.m. Mariana Mazzucato (wereldvermaarde topeconome), Gitanjali Rao (Time Kid of the Year in 2020) en Margrethe Vestager (Executive Vice President of the European Commission for a Europe Fit for the Digital Age).  

Offline event

Mits reservatie op www.andleuven.com

>> Line-up, tickets en alle info op www.andleuven.com 

Deel deze pagina

 • Vond u wat u zocht?
X
Blijf op de hoogte van al ons nieuws en onze activiteiten en schrijf u in op onze nieuwsbrief.
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een echte bezoeker bent en om spam tegen te gaan.

Meer nieuws

 • Raad gaat akkoord met programma eengemaakte markt 2021-2027

  19 april 2021

  Op 13 april heeft de Raad zijn standpunt in eerste lezing aangenomen over het Programma voor de Eengemaakte Markt (SMP – Single Market Programme). Volgens de Portugees minister van Economie en Digitale Transitie, Pedro Siza Vieira, “vormt de eengemaakte markt de ruggengraat van onze economie. Het nieuwe programma zorgt ervoor dat de markt goed zal functioneren voor zowel bedrijven als consumenten en zal duurzaam concurrentie­vermogen en groei in de hele EU blijven bevorderen.”

 • Smart Health: nieuw Vanguard Initiative pilootproject gelanceerd

  19 april 2021

  Op 14 april vond het kick-off event plaats van het Smart Health Vanguard Initiative pilootproject, georganiseerd door de drie coordinerende regio's: Vlaanderen, Oost-Nederland en Zuid-Nederland / Limburg. Het nieuwe pilotproject wil het potentieel van gepersonaliseerde geneeskunde realiseren door interregionale samenwerking te faciliteren. Regio's worden nu uitgenodigd om hun interesse in het pilootproject kenbaar te maken door contact op te nemen met de coördinatoren.

 • EU-nieuws deze week | 29 maart - 16 april 2021

  16 april 2021

  Onder de titel ‘EU-nieuws’ verzamelt het departement EWI voor u relevante items over economie, wetenschap en innovatie uit de EU-nieuwsstroom van de afgelopen week: EU Publicatieblad, de persberichten van de Europese Commissie, nieuw gepubliceerde initiatieven enz.

 • Schriftelijke vragen deze week | week 15

  16 april 2021

  O.a. startende ondernemingen en rol lokale besturen bij circulaire economie.

 • Schriftelijke vragen deze week | week 14

  Schriftelijke vragen deze week | week 14

  13 april 2021

  O.a. uitkering Vlaams beschermingsmechanisme en overdracht familiale bedrijven.