Groene inspiratie & innovatie troef op IFEST 2012

Filter items
Evenement
dinsdag 14 februari 2012 - 02:00 tot donderdag 16 februari 2012 - 02:00

IFEST (Flanders expo, 14 t.e.m. 16 februari 2012) is een B2B-event waar professionals uit het bedrijfsleven en de overheid groene inspiratie kunnen opdoen bij de exposanten en tijdens de seminars. Vlaams minister van Leefmilieu, Natuur en Cultuur Joke Schauvliege opent de beurs op 14 februari. Vlaams minister-president Kris Peeters komt op dag 3 toelichten hoe groene innovaties en de vergroening van de economie kaderen binnen Vlaanderen in Actie (ViA), het toekomstproject voor Vlaanderen.

Het Departement LNE van de Vlaamse overheid werkte deze keer inhoudelijk mee aan het seminarprogramma. Samen met een reeks partners (OVAM, VMM, ANB, INBO, VLM, Biorevolution) organiseren zij meer dan 20 presentaties rond de thema’s innovatie in milieuregelgeving en –technieken, resource efficiency en groene economie.

Het volledige programma van het seminar vindt u op de website van IFEST. De seminars zijn gratis, maar u moet zich wel registreren en inschrijven via de website van IFEST. Dit project kadert in “Vlaanderen in Actie”.

U kan ook gewoon een bezoek brengen aan de beurs en aan de stand van het Departement LNE in hal 3 B 3015

Deel deze pagina

  • Vond u wat u zocht?
X
Blijf op de hoogte van al ons nieuws en onze activiteiten en schrijf u in op onze nieuwsbrief.
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een echte bezoeker bent en om spam tegen te gaan.

Laatste tweets