Internationale Onderzoeksinfrastructuur: nieuwe IRI-oproep

Filter items
Evenement
woensdag 15 januari 2020 - 12:00 tot 17:00

International Research Infrastructure (IRI)

Binnenkort wordt een tweede IRI-oproep georganiseerd voor: 

 • de selectie tot deelname van Vlaamse onderzoekers aan Europese en pan-Europese onderzoeksinfrastructuren en
 • de financiering van eenmalige en structurele kosten. 

De oproep wordt geopend op 15 januari 2020 en de deadline voor het indienen van aanvragen is vastgelegd op 15 april 2020, zie ook https://www.fwo.be/nl/mandaten-financiering/onderzoeksinfrastructuur/internationale-onderzoeksinfrastructuur/

Informatie- en netwerkevent

Om meer duiding te geven rond deze nieuwe oproep organiseren het FWO en het departement EWI samen een informatie- en netwerkevent op woensdag 15 januari 2020 in Brussel, Paleis der Academiën

Deelname is gratis mits registratie voor 9 januari 2020 via https://www.fwo.be/nl/actueel/nieuws/launch-event-iri-call-2020/

ProgrammaPDF icon programma_iri-event.pdf

Deel je ervaring

Dit event is ook de ideale gelegenheid om ervaringen rond deelname aan internationale infrastructuren uit te wisselen.

Omdat een plenaire voorstelling van alle projecten praktisch niet haalbaar is, bieden wij u de kans via een poster of stand uw internationaal infrastructuurproject voor te stellen in de ruimte waar ook de lunch en receptie doorgaat.

Indien u hiervoor interesse hebt, gelieve voor 8 januari 2020 te mailen naar communicatie@fwo.be. Wij nemen dan met u verder contact op.

 

Deel deze pagina

 • Vond u wat u zocht?
X
Blijf op de hoogte van al ons nieuws en onze activiteiten en schrijf u in op onze nieuwsbrief.
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een echte bezoeker bent en om spam tegen te gaan.

Contactgegevens

Michele Oleo

Afdeling Onderzoek
Navorser
02 553 07 72

Meer nieuws

 • Europese Commissie zoekt groene uitweg uit coronacrisis

  25 mei 2020

  Vorige week heeft de Europese Commissie een uitgebreide nieuwe biodiversiteitsstrategie aangenomen om de natuur weer in ons leven te brengen en een "van boer tot bord"-strategie voor een eerlijk, gezond en milieuvriendelijk voedselsysteem. De twee strategieën versterken elkaar en brengen de natuur, de boeren, het bedrijfsleven en de consumenten samen om gezamenlijk te werken aan een competitieve, duurzame toekomst.

 • COVID-19: een overzicht van onderzoek en innovatie in Vlaanderen

  COVID-19: een overzicht van onderzoek en innovatie in Vlaanderen

  25 mei 2020

  Alle academische instellingen en onderzoeksinstellingen hebben noodgedwongen de normale onderzoeksactiviteiten afgebouwd en tot een minimum herleid of gestopt. Enkel het onderzoek op COVID-19 gerelateerde onderwerpen gaat door. Een aantal onderzoeksprojecten werden geheroriënteerd op COVID-19 onderzoek. Ook de industrie zet zich in om oplossingen te ontwikkelen voor verschillende aspecten gelieerd aan COVID-19. Het onderzoek is breed aangepakt en het omvat epidemiologie, diagnose, behandeling en maatschappelijke impact. Een overzicht.

 • COVID-19: Openstaande en opkomende oproepen

  COVID-19: Openstaande en opkomende oproepen

  25 mei 2020

  Vanuit verschillende instanties worden oproepen gelanceerd om onderzoek en innovatie te stimuleren en COVID-19 en gerelateerde effecten te bestrijden. De deadlines van bestaande oproepen worden vaak uitgesteld om deelnemers meer tijd te geven om hun voorstellen voor te bereiden. Een overzicht van de verschillende oproepen.

 • Schriftelijke vragen deze week | week 21

  24 mei 2020

  O.a. evaluatieagenda beleidsdomein Economie, Wetenschapsbeleid en Innovatie (EWI), ontwerprichtsnoeren voor staatssteun EU-emissiehandelssysteem en gebiedsafbakening Decreet Integraal Handelsvestigingsbeleid.
   

 • Vierde videoconferentie van Directeurs-generaal over Europese O&I-acties rond COVID-19

  22 mei 2020

  Op 14 mei 2020 vond op initiatief van Directeur-Generaal Jean-Eric Paquet, van het Directoraat-Generaal voor Onderzoek en Innovatie van de Europese Commissie (DG RTD), de vierde videoconferentie plaats met de Directeurs-generaal van de lidstaten rond O&I-acties inzake COVID-19.