Vormgeven van de Maatschappelijke Impact van Praktijkgericht Onderzoek

Filter items
Evenement
woensdag 29 juni 2022 - 09:30 tot 17:15

Op 29 juni organiseert ScienceWorks de zevende editie van haar jaarlijks congres over de maatschappelijke impact van hogescholen. Het congres wordt georganiseerd in samenwerking met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en met SIA, ondersteund door vele partners vanuit Nederland en Vlaanderen, waaronder ons eigen Departement EWI.

De 7e editie van dit congres over maatschappelijke impact van praktijkgericht onderzoek zal zich richten op de vraag hoe hogescholen – samen met haar partners bij de overheid, universiteiten en bedrijfsleven – hun maatschappelijke impact kunnen demonstreren, stimuleren en evalueren. 

Voor uw registratie verzoeken wij u rekening te houden met speciale arrangementen voor Nederlandse en Vlaamse hogescholen. Deze zijn mogelijk gemaakt door de samenwerking met SIA en ons Departement EWI en zijn toegezonden aan de Directeur Onderzoek van de instellingen.

Medewerkers van het Departement EWI en VARIO kunnen zich gratis registreren voor het evenement (zowel fysiek als virtueel) door te registreren als gast en de gastcode 'GastEWI' in te vullen. Bij betaalvoorkeur duidt men dan 'gast' aan.

Deze gratis registratie bieden we ook aan aan iedereen die niet rechtstreeks werkzaam is bij een Vlaamse hogeschool maar wel betrokken is bij het onderzoek aan een hogeschool (bv. bedrijven, non-profit organisaties, overheden, koepelorganisaties, overheden,...). Deze kunnen eveneens gebruik maken van gastcode 'GastEWI' en kiezen voor 'gast' als betaalvoorkeur.

>> Alle info en inschrijven 

 

Deel deze pagina

 • Vond u wat u zocht?
X
Blijf op de hoogte van al ons nieuws en onze activiteiten en schrijf u in op onze nieuwsbrief.
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een echte bezoeker bent en om spam tegen te gaan.

Contactgegevens

Rita Hauchecorne

Afdeling Onderzoek
Beleidsmedewerker

Meer nieuws

 • Beslissingen Vlaamse Regering - Economie, Wetenschap en Innovatie (2 december 2022)

  2 december 2022

  O.a. subsidie project Seeds and Growth for Media, subsidie project 'Flanders Game Hub' en subsidie project 'Seeds and Growth for Media'.

 • Vlaamse Regering doet oproep aan bedrijven om samen in FTI te investeren

  Vlaamse Regering doet oproep aan bedrijven om samen in FTI te investeren

  2 december 2022

  De Vlaamse Regering heeft beslist om rond “Flanders Technology & Innovation” een autonome vennootschap op te richten. Bedoeling is om, samen met private partners, te investeren in een platform waar data, know how en innovatieve ideeën worden samengebracht. Het nieuwe bedrijf zal een katalysator worden voor investeringen in technologische oplossingen voor grote maatschappelijke uitdagingen. De Vlaamse Regering wil potentiële private investeerders vanaf nu de kans geven om de vennootschap mee op te richten en organiseert daartoe een open call.

 • EU-nieuws deze week | 28 november - 2 december '22

  2 december 2022

  Onder de titel ‘EU-nieuws’ verzamelt het departement EWI voor u relevante items over economie, wetenschap en innovatie uit de EU-nieuwsstroom van de afgelopen week: EU Publicatieblad, de persberichten van de Europese Commissie, nieuw gepubliceerde initiatieven enz.

 • inhuldiging nieuw distributiecentrum in Antwerpen

  Commissie voor Economie, Werk, Sociale Economie, Wetenschap en Innovatie (1 december 2022)

  1 december 2022

  O.a. vraag om uitleg over de analyse van het Planbureau over steun voor onderzoek en ontwikkeling, cybersecurity en energieprestatiegebaseerde handelshuur.

 • Vlaanderen investeert 49 miljoen euro in internationale onderzoeksinfrastructuur

  Vlaanderen investeert 49 miljoen euro in internationale onderzoeksinfrastructuur

  1 december 2022

  Vlaams minister van Wetenschapsbeleid en Innovatie Jo Brouns investeert via het Fonds Wetenschappelijk Onderzoek – Vlaanderen (FWO) 49 miljoen euro in internationale onderzoeksinfrastructuur. Via dit programma wordt de Vlaamse deelname aan grootschalige, internationale faciliteiten gefinancierd.