Agentschap Ondernemen en IWT bundelen de krachten

Gepubliceerd op 01 januari 2016

Innoveren is ondernemen en ondernemen is innoveren. De twee versterken elkaar. Daarom bundelen Agentschap Ondernemen en Agentschap voor Innovatie door Wetenschap en Technologie (IWT) de krachten voor bedrijven in Vlaanderen.

Maakt u al gebruik van de dienstverlening van een van beide agentschappen?

De continuïteit in de diensten is gegarandeerd, maar dan onder een nieuwe, gezamenlijke vlag: Agentschap Innoveren en Ondernemen.

Was u klant bij Agentschap Ondernemen of IWT?

De lopende subsidies of overeenkomsten worden gewoon verder gezet, onder dezelfde voorwaarden en met dezelfde procedures. U kan ook nog terecht op hetzelfde adres of bij dezelfde contactpersonen. Zodra hier iets wijzigt, wordt u daar persoonlijk via mail of brief van op de hoogte gebracht.

U kunt ook alle nieuwigheden op de voet volgen op de website van het nieuwe agentschap.

Hilde Vermeulen
Beleidsmedewerker
Afdeling Ondernemen en Innoveren

Dit kan je ook interesseren

25 april 2024

Commissie voor Economie, Werk, Sociale Economie, Wetenschap en Innovatie (25 april 2024)

Vraag om uitleg over de toekomst van Audi Brussels en over Flanders' Care, het programma van de Vlaamse overheid voor innovatie in de zorg.
19 april 2024

Beslissingen Vlaamse Regering - Economie, Wetenschap en Innovatie (19 april 2024)

O.a. toekenning steun voor ecologie-uitgaven ondernemingen, wijziging waarborgregeling kleine, middelgrote en grote ondernemingen en samenwerkingsovereenkomst Fonds Wetenschappelijk Onderzoek – Vlaanderen (FWO): herverdelingsbesluit en inwerkingtreding besluit toekenning doctoraatsbeurzen.
19 april 2024

EU-nieuws deze week | 15 - 19 april 2024

Onder de titel ‘EU-nieuws’ verzamelt het departement EWI voor u relevante items over economie, wetenschap en innovatie uit de EU-nieuwsstroom van de afgelopen week.

Blijf wekelijks op de hoogte

Wij brengen u wekelijks de laatste weetjes, publicaties en cijfers over economie, wetenschap en innovatie in Vlaanderen in uw mailbox.

Nieuwsgierig naar onze voorbije nieuwsbrieven? Bekijk hier ons archief.