Beslissingen Vlaamse Regering - Economie, Wetenschap en Innovatie (1 december 2017)

Gepubliceerd op 01 december 2017

Economie

 
Strategische ecologiesteun aan SUEZ Treatment & Recycling nv in Gent

De Vlaamse Regering kent 1 miljoen euro strategische ecologiesteun toe aan SUEZ Treatment & Recycling nv in Gent.

 

Strategische ecologiesteun aan Kronos Europe nv in Gent

De Vlaamse Regering kent 1 miljoen euro strategische ecologiesteun toe aan Kronos Europe nv in Gent.

 

Strategische transformatiesteun Audi Vorst

De Vlaamse Regering kent een strategische transformatiesteun van 948.000 euro toe aan Audi nv in Vorst, voor een van de projecten rond de lancering van de e-Tron. Dat is een eigen elektrisch voertuig dat Audi vanaf 2018 lanceert, en dat verschillende projecten met zich meebrengt. Het project in zijn geheel is door de inzet van volledig nieuwe technologieën een uitdaging voor Audi Brussels waarbij ook met nieuwe materialen wordt gewerkt.  

 

Toekenning strategische transformatiesteun Audi Vorst

De Vlaamse Regering kent een strategische transformatiesteun van 1,8 miljoen euro toe aan Audi nv in Vorst, voor een van de projecten rond de lancering van de e-Tron. Dat is een eigen elektrisch voertuig dat Audi vanaf 2018 lanceert, en dat verschillende projecten met zich meebrengt. Het project in zijn geheel is door de inzet van volledig nieuwe technologieën een uitdaging voor Audi Brussels waarbij ook met nieuwe materialen wordt gewerkt. 

 

Toekenning strategische transformatiesteun Audi Vorst

De Vlaamse Regering kent een strategische transformatiesteun van 1,5 miljoen euro toe aan Audi nv in Vorst, voor een van de projecten rond de lancering van de e-Tron. Dat is een eigen elektrisch voertuig dat Audi vanaf 2018 lanceert, en dat verschillende projecten met zich meebrengt. Het project in zijn geheel is door de inzet van volledig nieuwe technologieën een uitdaging voor Audi Brussels waarbij ook met nieuwe materialen wordt gewerkt. 

 

Raad van bestuur Syntra Vlaanderen: vervanging lid

De Vlaamse Regering vervangt Gert Truyens, ontslagnemend lid van de raad van bestuur van het Vlaams Agentschap voor Ondernemersvorming - Syntra Vlaanderen, door Pieter Baert. Deze zal het mandaat voltooien. 

 

Wetenschap

-

Innovatie

-

 

Dit kan je ook interesseren

19 april 2024

EU-nieuws deze week | 15 - 19 april 2024

Onder de titel ‘EU-nieuws’ verzamelt het departement EWI voor u relevante items over economie, wetenschap en innovatie uit de EU-nieuwsstroom van de afgelopen week.
18 april 2024

Commissie voor Economie, Werk, Sociale Economie, Wetenschap en Innovatie (18 april 2024)

O.a. gedachtewisseling over de externe evaluatie van de kmo-portefeuille, vraag om uitleg over ondersteuning bij de overname van busbouwer Van Hool en een eventuele verlenging en uitbreiding van de ontwrichte zones in de Kempen en de toekomst van het Vlaamse clusterbeleid.
12 april 2024

EU-nieuws deze week | 01-12 april 2024

Onder de titel ‘EU-nieuws’ verzamelt het departement EWI voor u relevante items over economie, wetenschap en innovatie uit de EU-nieuwsstroom van de afgelopen week.

Blijf wekelijks op de hoogte

Wij brengen u wekelijks de laatste weetjes, publicaties en cijfers over economie, wetenschap en innovatie in Vlaanderen in uw mailbox.

Nieuwsgierig naar onze voorbije nieuwsbrieven? Bekijk hier ons archief.