Bijdrage Regeerakkoord overhandigd aan onderhandelaars

Filter items
Nieuws
27 mei 2014

Op maandag 26 mei overhandigde Dirk Van Melkebeke als voorzitter van het College van Ambtenaren-generaal de bijdrage van de Vlaamse administratie aan de heer Ben Weyts. Deze bijdrage aan het Vlaams regeerakkoord is een document dat de Vlaamse administratie overhandigt, bij de start van de onderhandelingen voor een nieuwe Vlaamse Regering. Hiermee wil de Vlaamse administratie de onderhandelaars zo goed mogelijk ondersteunen bij de opmaak van het Vlaams regeerakkoord.

De bijdrage bevat een analyse van de huidige toestand van Vlaanderen en de uitdagingen voor de komende 10-20 jaar. De Vlaamse administratie maakt ook een prognose voor de evolutie van het beschikbare budget van de Vlaamse overheid in de periode 2014-2019. Ten slotte bevat de bijdrage ook voorstellen voor het beleid van de Vlaamse Regering op de (middel)lange termijn.

In hoofdstukken 3 en 4 van de voorstellen voor het toekomstig beleid worden Open ondernemer en innovatiecentrum Vlaanderen uitvoerig toegelicht. Wil u dit nalezen of de documenten downloaden, dan kan dit op de website van Vlaanderen

Deel deze pagina

  • Vond u wat u zocht?

Laatste tweets