Commissie voor Economie, Werk, Sociale Economie, Wetenschap en Innovatie (16 december 2021)

Filter items
Nieuws
16 december 2021

Vraag om uitleg over het rapport van de Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen over innovatie- en kennisdiffusie / Vraag om uitleg over het rapport van de Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen over innovatie in Vlaanderen

Bekijk het verslag

Vraag om uitleg over administratieve vereenvoudiging voor kmo's

Bekijk het verslag

Vraag om uitleg over Amai! en het programma 'Burgerwetenschap Artificiële Intelligentie'

Bekijk het verslag

 

 

Gedachtewisseling SDG

Gedachtewisseling over het advies van de Vlaamse Adviesraad voor Innoveren en Ondernemen over Sustainable Development Goals - Opportuniteiten voor Vlaamse ondernemingen 

Bekijk het videoverslag hieronder

Deel deze pagina

 • Vond u wat u zocht?

Meer nieuws

 • EU-nieuws deze week | 3 - 7 oktober 2022

  7 oktober 2022

  Onder de titel ‘EU-nieuws’ verzamelt het departement EWI voor u relevante items over economie, wetenschap en innovatie uit de EU-nieuwsstroom van de afgelopen week: EU Publicatieblad, de persberichten van de Europese Commissie, nieuw gepubliceerde initiatieven enz.

 • Commissie voor Economie, Werk, Sociale Economie, Wetenschap en Innovatie (6 oktober 2022)

  6 oktober 2022

  O.a. vraag om uitleg over de lessen uit het Vlaamse subsidieregister voor de beleidsdomeinen WSE en EWI, uitrol van 5G in Vlaanderen en het nieuwe samenwerkingsakkoord met ParticipatieMaatschappij Vlaanderen.

 • Innovatiegraad Vlaamse ondernemingen stijgt naar 75%

  Innovatiegraad Vlaamse ondernemingen stijgt naar 75%

  6 oktober 2022

  De totale innovatiegraad bij Vlaamse ondernemingen bedraagt 75% voor de periode 2018-2020. Dat blijkt uit de meest recente Innovatievragenlijst (Community Innovation Survey - CIS). Deze vragenlijst gaat na in welke mate Vlaamse ondernemingen investeren in innovatie.

 • Lancering Flanders Technology & Innovation (FTI)

  Lancering Flanders Technology & Innovation (FTI)

  5 oktober 2022

  De Vlaamse regering lanceert vandaag Flanders Technology & Innovation (FTI), een grootschalig project rond technologie en innovatie. FTI moet een "vooruitgangsproject" worden dat de Vlaming hoop geeft voor de toekomst. 

 • Klimaatambities realiseren zonder voedselzekerheid in gedrang te brengen

  3 oktober 2022

  Het realiseren van de klimaatambities zonder de voedselzekerheid in gedrang te brengen; dankzij nieuwe inzichten in de werking van microbiomen krijgen onderzoekers steeds meer zicht op het enorme potentieel voor de vergroening/verduurzaming van de landbouw.