De creatieve toer op!

Filter items
Nieuws
21 september 2009

Denk je bij creativiteit enkel aan ontspanning, schilderen, tekenen of een andere hobby? Of ook aan de redding van de Vlaamse economie? Enerzijds zijn er heel wat traditionele bedrijven en instellingen die creatief aan de slag moeten om innovatief en competitief te blijven. Anderzijds is er de creatieve sector zelf die meer en meer luid roept om overheidssteun. In het Europees Jaar van de Creativiteit en Innovatie mag het onderwerp 'creativiteit' dan ook niet verwonderen als centraal thema van deze nieuwe EWI-Review.

Langsheen het creatieve parcours bezoeken we o.a. Design Vlaanderen, maken we een tussenstop bij Flanders DC, laten we Hans Bourlon van Studio 100 aan het woord en eindigen we in het Finse Tampere. Daarnaast is er ook aandacht voor onder meer het Vlaams Instituut voor het Onroerend Erfgoed, en voor het Steunpunt voor beleidsrelevant onderzoek Cultuur, Jeugd en Sport.

Download het ganse magazine via www.ewi-vlaanderen.be/review of bestel onmiddellijk jouw gedrukt exemplaar:

Wat is EWI-Review?

Het magazine EWI-Review is een uitgave van het departement Economie, Wetenschap en In-novatie van de Vlaamse overheid. In ieder nummer plaatsen we een specifiek thema centraal dat leeft binnen het EWI-beleidsdomein en binnen de samenleving. Interne en externe experts leveren hun bijdragen bij dit thema en een aantal vaste rubrieken maken een nieuwe EWI-Review compleet.

EWI-Review verschijnt in het Nederlands en het Engels.

Meer informatie over EWI-Review vindt u op www.ewi-vlaanderen.be/review.

Blijf op de hoogte

Wenst u EWI-Review steeds gratis te ontvangen? Vraag dan uw gratis abonnement aan door uw gegevens te mailen naar info@ewi.vlaanderen.be.

We verwelkomen uw reacties en vragen van harte zodat we deze ook kunnen meenemen in de voortdurende evaluatie en verbetering van ons magazine.

Deel deze pagina

  • Vond u wat u zocht?

Laatste tweets