EWI-Review 7: Evalueren ... frustratie of prestatie?

Filter items
Nieuws
22 mei 2009

Alle overheidsinstellingen, of ze nu het beleid voorbereiden, maken of uitvoeren, moeten op tijd en stond verantwoording afleggen over hun prestaties. Maar dan moeten deze prestaties effectief gemeten en geëvalueerd worden.

Deze problematiek vormt het centrale thema van de nieuwe EWI-Review. In dit nummer schotelen we u verschillende vormen en voorbeelden voor van evaluatiepraktijken binnen het beleidsdomein Economie, Wetenschap en Innovatie.

Bestel het gedrukte magazine:

Wat is EWI-Review?

Het magazine EWI-Review is een uitgave van het departement Economie, Wetenschap en In-novatie van de Vlaamse overheid. In ieder nummer plaatsen we een specifiek thema centraal dat leeft binnen het EWI-beleidsdomein en binnen de samenleving. Interne en externe experts leveren hun bijdragen bij dit thema en een aantal vaste rubrieken maken een nieuwe EWI-Review compleet.

EWI-Review verschijnt in het Nederlands en het Engels.

Meer informatie over EWI-Review vindt u op www.ewi-vlaanderen.be/review.

Blijf op de hoogte

Wenst u EWI-Review steeds gratis te ontvangen? Vraag dan uw gratis abonnement aan door uw gegevens te mailen naar info@ewi.vlaanderen.be.

We verwelkomen uw reacties en vragen van harte zodat we deze ook kunnen meenemen in de voortdurende evaluatie en verbetering van ons magazine.

Deel deze pagina

  • Vond u wat u zocht?

Laatste tweets