EWI-Review: het is mooi geweest

Filter items
Nieuws
10 juli 2012

 

In mei 2007 lanceerde het departement EWI het magazine EWI-Review. Om de vier maanden kreeg u een eigenzinnige kijk op economie, wetenschap en innovatie.

Vandaag brengen wij alle abonnees persoonlijk op de hoogte van onze beslissing om dit project stop te zetten na vier mooie jaargangen. Alle afleveringen blijven wel beschikbaar op http://www.vlaanderen.be/nl/publicaties/detail/ewi-review-magazine-van-het-departement-economie-wetenschap-en-innovatie

EWI-Review houdt er dus mee op, maar wij laten de lezers– vanuit uw interesse voor maatschappij, ondernemingen, universiteiten en hogescholen - niet in de steek.

Wil u op de hoogte blijven over wat er in ons beleidsdomein beweegt, dan raden wij u aan om…

Heeft u nood aan meer gerichte informatie? Neem dan gerust contact op met één van onze collega’s en doe een beroep op hun deskundigheid.

Als u bovendien een bijzondere interesse heeft voor de popularisering van wetenschap, techniek en technologische innovatie van de Vlaamse overheid, dan surft u naar www.wetenschapsinformatienetwerk.be en wordt u lid van het WIN-netwerk. Hier blijft u op de hoogte van de recentste ontwikkelingen, vacatures, evenementen, projecten, e.d. met betrekking tot wetenschapscommunicatie.

Heeft u nog specifieke vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen via het algemeen emailadres info@ewi.vlaanderen.be.

Met onze dank voor ieders jarenlange interesse!

Deel deze pagina

  • Vond u wat u zocht?

Laatste tweets