EWI-Review: lage landen, hoge toppen

Gepubliceerd op 18 januari 2009

Lage landen, hoge toppen

In deze editie hebben we als centraal thema gekozen voor de samenwerking tussen Vlaanderen en Nederland.

Op verschillende domeinen binnen economie, wetenschap en innovatie biedt de Vlaams-Nederlandse samenwerking duidelijk een meerwaarde. Kijk maar naar de activiteiten rond taal- en spraaktechnologie voor het Nederlands, de interregiosamenwer-king en de zeewetenschappen.

Naast het centrale thema vindt u ook de vertrouwde rubrieken terug. We stellen het Instituut voor Tropische Geneeskunde voor, nemen het profiel van vrouwelijke starters onder de loep en geven u meer uitleg over het belangrijke W&I-decreet.

Abonnement?

Wil je vanaf nu EWI-Review in gratis in je brievenbus ontvangen? Stuur dan een mailtje met je contactgegevens naar info@ewi.vlaanderen.be

Dit kan je ook interesseren

19 april 2024

EU-nieuws deze week | 15 - 19 april 2024

Onder de titel ‘EU-nieuws’ verzamelt het departement EWI voor u relevante items over economie, wetenschap en innovatie uit de EU-nieuwsstroom van de afgelopen week.
18 april 2024

Commissie voor Economie, Werk, Sociale Economie, Wetenschap en Innovatie (18 april 2024)

O.a. gedachtewisseling over de externe evaluatie van de kmo-portefeuille, vraag om uitleg over ondersteuning bij de overname van busbouwer Van Hool en een eventuele verlenging en uitbreiding van de ontwrichte zones in de Kempen en de toekomst van het Vlaamse clusterbeleid.
12 april 2024

EU-nieuws deze week | 01-12 april 2024

Onder de titel ‘EU-nieuws’ verzamelt het departement EWI voor u relevante items over economie, wetenschap en innovatie uit de EU-nieuwsstroom van de afgelopen week.

Blijf wekelijks op de hoogte

Wij brengen u wekelijks de laatste weetjes, publicaties en cijfers over economie, wetenschap en innovatie in Vlaanderen in uw mailbox.

Nieuwsgierig naar onze voorbije nieuwsbrieven? Bekijk hier ons archief.