Innovatieve overheidsopdrachten: nieuwe oproep gelanceerd

Gepubliceerd op 29 maart 2019

Word je geconfronteerd met een probleem in de werking van jouw publieke organisatie? Ben je op zoek naar een duurzame oplossing voor een uitdaging die zich in jouw sector stelt? En kan innovatie hiervoor mogelijk een antwoord bieden? Dan kan je bij onze Programma Innovatieve Overheidsopdrachten (PIO) terecht.

Met PIO bieden we je de kans om innovatieve oplossingen te laten ontwikkelen of aan te kopen voor de problemen en/of uitdagingen die zich in jouw publieke organisatie stellen.

Tot vrijdag 14 juni 2019 kan je je voorstel indienen. Heb je meer tijd nodig om je idee verder uit te werken? Geen probleem, een tweede ronde van de oproep sluit af op vrijdag 13 december 2019.

>> Naar de oproeppagina 

PIO naar de provincies

Om iedereen de kans te geven kennis te maken met de nieuwe PIO-oproep organiseren we van woensdag 24 april tot en met dinsdag 30 april infosessies in de vijf Vlaamse provinciehoofdsteden.

>> Schrijf je hier in

Veerle Lories
Projectleider
Programma Innovatieve Overheidsopdrachten (PIO)

Dit kan je ook interesseren

25 april 2024

Commissie voor Economie, Werk, Sociale Economie, Wetenschap en Innovatie (25 april 2024)

Vraag om uitleg over de toekomst van Audi Brussels en over Flanders' Care, het programma van de Vlaamse overheid voor innovatie in de zorg.
19 april 2024

Beslissingen Vlaamse Regering - Economie, Wetenschap en Innovatie (19 april 2024)

O.a. toekenning steun voor ecologie-uitgaven ondernemingen, wijziging waarborgregeling kleine, middelgrote en grote ondernemingen en samenwerkingsovereenkomst Fonds Wetenschappelijk Onderzoek – Vlaanderen (FWO): herverdelingsbesluit en inwerkingtreding besluit toekenning doctoraatsbeurzen.
19 april 2024

EU-nieuws deze week | 15 - 19 april 2024

Onder de titel ‘EU-nieuws’ verzamelt het departement EWI voor u relevante items over economie, wetenschap en innovatie uit de EU-nieuwsstroom van de afgelopen week.

Blijf wekelijks op de hoogte

Wij brengen u wekelijks de laatste weetjes, publicaties en cijfers over economie, wetenschap en innovatie in Vlaanderen in uw mailbox.

Nieuwsgierig naar onze voorbije nieuwsbrieven? Bekijk hier ons archief.