Nieuwe events bij EWI in aantocht

Filter items
Nieuws
10 november 2011

Binnenkort staan er enkele nieuwe events op de kalender. Een overzicht.

1 december 2011 - Seminarie Sociale Innovatie

Op 1 december 2011 organiseren het Departement EWI en het IWT een seminarie over ‘Sociale Innovatie’ met een aantal internationale en Vlaamse terreinexperten en vertegenwoordigers van de Europese Commissie. De traditionele focus op technologisch georiënteerde innovatie en economische valorisatie maakt het huidige instrumentarium van het innovatiebeleid ongeschikt voor de realisatie van sociale innovatie met sociale impact. Een kritische evaluatie en aanpassing van de huidige innovatiebeleidsmix dringt zich bijgevolg op. Hierover treden we in debat met internationale experten, vertegenwoordigers van de Europese Commissie en de Vlaamse innovatieactoren en -experten tijdens dit seminarie.

Meer info.

5 december 2011 - EWI-focus workshop rond Wetenschap en Armoede

Met deze nieuwe EWI-focus workshop exploreren we het verband tussen wetenschap en armoedebestrijding vanuit beleidsperspectief. Er is natuurlijk de wetenschap van de armoedebestrijding, maar wat is mogelijke de rol van de “harde” wetenschappen in de strijd tegen armoede? En wat kan het beleid hiermee?

Meer info.

9 januari 2011 - Symposium Vlaams Platform voor Europese programma's

Het Vlaams platform voor Europese programma's, kortweg EU Platform, is een partnerschap tussen overheids- en andere actoren in Vlaanderen, op het vlak van onderzoek, (technologische) ontwikkeling en innovatie (O&O&I). Dit platform heeft als doel de Vlaamse betrokkenheid en standpuntbepaling in het Europese O&O&I-beleid evenals de Vlaamse deelname aan de Europese O&O&I-programma's te optimaliseren.

Met dit symposium op 9 januari 2012 wil het Vlaams platform voor Europese programma's, kortweg EU Platform, zich richten op de (verdere) bekendmaking van en netwerking binnen het EU-platform.

Meer info.

Deel deze pagina

  • Vond u wat u zocht?

Laatste tweets