Nieuwe publicatie 'STI in Flanders 2022 - brief overview'

Gepubliceerd op 16 maart 2022

Met de Engelstalige publicatie ‘STI in Flanders’ geven we sinds enkele jaren een totaaloverzicht van de essentiële beleidslijnen over wetenschap, technologie en innovatie, inclusief de belangrijkste indicatoren en cijfers in Vlaanderen.

De publicatie biedt zo een helikopterzicht op het Vlaams innovatie eco-systeem in een internationaal vergelijkende context en is een ideale publicatie voor internationale fora.

Deze ‘STI in Flanders’ hebben we nu aan een update onderworpen en de meest essentiële gegevens gebundeld in een korte brochure.

(Een nieuwe versie van de uitgebreide ‘STI in Flanders’ mag voor de zomer verwacht worden.)

De brochure is hier en onderaan deze pagina te downloaden.

Gedrukte exemplaren zijn beschikbaar en kunnen besteld worden via de publicatiedatabank > bestel hier

Cover van de brochure STI in Flanders brief overview
Johan Hanssens
Secretaris-generaal
Staf

Dit kan je ook interesseren

06 maart 2023

Nieuwe publicatie 'STI in Flanders 2023 - brief overview'

Met de publicatie ‘STI in Flanders’ geven we een totaaloverzicht van de essentiële beleidslijnen over wetenschap, technologie en innovatie, inclusief de belangrijkste indicatoren en cijfers in Vlaanderen. De meest essentiële gegevens hebben we gebundeld in een korte brochure 'STI in Flanders, brief overview'. Deze hebben we nu aan een update onderworpen.
22 april 2022

Nieuwe publicatie 'STI in Flanders - policy & key figures 2022'

Enkele weken geleden lanceerden we de brochure 'STI in Flanders 2022'. Vanaf vandaag kunnen we ook de uitgebreide versie van deze publicatie aan u voorstellen: "STI in Flanders - Policy & Key Figures 2022'.
28 maart 2024

Commissie voor Economie, Werk, Sociale Economie, Wetenschap en Innovatie (28 maart 2024)

O.a. vraag om uitleg over de AI-wet en de impact ervan op Vlaanderen, de toegang tot de kmo-portefeuille voor coöperatieve vennootschappen, cyberaanvallen op Vlaamse ondernemingen en de extra inspanningen die volgens het rapport van de Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen nodig zijn om Vlaanderen bij de innovatieve topregio's te houden.

Blijf wekelijks op de hoogte

Wij brengen u wekelijks de laatste weetjes, publicaties en cijfers over economie, wetenschap en innovatie in Vlaanderen in uw mailbox.

Nieuwsgierig naar onze voorbije nieuwsbrieven? Bekijk hier ons archief.