Ontoforce krijgt "Prijs Vlaamse Regering voor Scale-up van het Jaar"

Gepubliceerd op 17 oktober 2018

Dit jaar ging de "Prijs van de Vlaamse Regering voor de Scale-up van het Jaar" naar Ontoforce. Minister Philippe Muyters, Vlaams minister van Werk, Economie, Innovatie en Sport overhandigde de prijs aan Hans Constandt, oprichter & CEO van Ontoforce. Het bedrijf maakt technologie die complexe data ultrasnel en heel eenvoudig bevraagbaar maakt voor iedereen.

Dikke proficiat @ONTOFORCE en alle andere laureaten van Scale-up van het Jaar van @EY_Belgium. Groeiers als jullie zijn de motor van onze economie! #OVHJ18 pic.twitter.com/Hg6W46H5XW

— Philippe Muyters (@philippemuyters) 16 oktober 2018

De Vlaamse regering wil met de prijs snelgroeiende ondernemingen in volle ontwikkelingsfase belonen voor hun geleverde inspanningen en hen motiveren om op hetzelfde elan verder te gaan.

Ontoforce werd door de jury verkozen als winnaar en volgt zo PlayPass op, de laureaat van 2017.

Hans Constandt, CEO Ontoforce: “Ik heb geleerd dat je moet vertrekken vanuit de probleemstelling, niet vanuit de technologie” https://t.co/3ZjUIG8bt7

— magali (@Magali_DeReu) 17 oktober 2018

Dit kan je ook interesseren

19 april 2024

EU-nieuws deze week | 15 - 19 april 2024

Onder de titel ‘EU-nieuws’ verzamelt het departement EWI voor u relevante items over economie, wetenschap en innovatie uit de EU-nieuwsstroom van de afgelopen week.
18 april 2024

Commissie voor Economie, Werk, Sociale Economie, Wetenschap en Innovatie (18 april 2024)

O.a. gedachtewisseling over de externe evaluatie van de kmo-portefeuille, vraag om uitleg over ondersteuning bij de overname van busbouwer Van Hool en een eventuele verlenging en uitbreiding van de ontwrichte zones in de Kempen en de toekomst van het Vlaamse clusterbeleid.
12 april 2024

EU-nieuws deze week | 01-12 april 2024

Onder de titel ‘EU-nieuws’ verzamelt het departement EWI voor u relevante items over economie, wetenschap en innovatie uit de EU-nieuwsstroom van de afgelopen week.

Blijf wekelijks op de hoogte

Wij brengen u wekelijks de laatste weetjes, publicaties en cijfers over economie, wetenschap en innovatie in Vlaanderen in uw mailbox.

Nieuwsgierig naar onze voorbije nieuwsbrieven? Bekijk hier ons archief.